duminică, 27 iunie 2010

FCM TG MURES - ARIESUL TURADA 2-O

INAINTE DE DISPUTAREA MECIULUI IATA CE A APARUT PE BLOGUL SUPORTERILOR ORANGE BOYS.PRACTIC SINGURA GRUPARE ORGANIZATA CARE A SSUSTINUT FCM TG MURES

Etapa 32: FCM Tirgu Mures-Ariesul Turda
Toti membrii Orange Boys se vor intalni in fata la Sala Polivalenta la ora 09:00.Cei care nu ati adus poza pentru legitimatie sa aduceti, si cotizatia de 5 Ron.
Sambata,29.V.2010 cu incepere de la ora 11:00 FCM va intalni pe Ariesul Turda in ultimul meci de acasa din acest sezon.Inaintea acestei etape FCM ocupa locul 3 cu 60 de puncte la egalitate de puncte de "U" Cluj in timp ce Turda ocupa locul 11 cu 36 de puncte, echipa care este scapata de grijiile retrogradarii.
In tur scorul de fost de 1-1.
Partida va fi condusa la centru de Andrei Chivulete, ajutat la cele doua tuse de Vasile Marinescu si Bogdan Gheorghe (toti trei din Bucuresti). Rezerva de arbitru este Andrei Titii (Sibiu). Prestatia brigazii de arbitri va fi supervizata de observatorul Mihai Prunariu (Tirgu-Jiu)
Tot in aceasta runda, sambata, de la ora 11, se disputa intalnirile:
FC Baia Mare- Dacia Mioveni
FC Arges- U Cluj
CS Otopeni- UTA
FC Bihor- FC Silvania
Gaz Metan CFR Craiova- CSM Ramnicu Valcea

CUM ESTE ULTIMUL MECI DIN ACEST SEZON PE TEREN PROPRIU INVITAM PE TOATA LUMEA LA STADION PENTRU A NE SUSTINE ECHIPA LOCALA CARE ESTE APROAPE DE PROMOVARE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu